Om oss

Om oss - Oppmyre Camping

Oppmyre Camping -  en liten og intim campingplass, der alle kan kose seg, og nyte roen og freden tett ved havet.

Grunnleggeren

Bård Sturle Hansen, i sitt rette element. 1936-2011.

Bård S. Hansen la i begynnelsen av 80 tallet, grunnlaget for en liten hobby som etterhvert ble til Oppmyre Camping. Bård var en fantastisk person, som alltid var blid, omgjengelig og hjelpsom. Dette fikk familien, og ikke minst alle di besøkende som kom til Oppmyre, nyte godt av.

Med hans gode humør og glede for sang og musikk, har det blitt mange gode minner for alle som fikk lov å bli kjent med han.

Hans største ønske var at Oppmyre Camping skulle drives videre, og dette har hans sønn Leif prøvd å gjøre noe med.

I januar 2011, overtok Bård`s sønn Leif, Oppmyre Camping. Sammen med sin samboer Anita, vil han prøve å drive campingen videre i sin fars fotspor.

Det har siden overtakelsen blitt gjort en omfattende restaurering av eksisterende bygg. Det ble bygget et nytt sanitæranlegg med et eget tilbygg for tømming av portable toalett. Det er satt opp nye strømsøyler, og det er laget flere plasser for campingvogner og bobiler. Internettforbindelse er også tilgjengelig for de som måtte ønske det.

Overnattingstilbud

Vi har 2 rom og 2 hytter med kabel tv for utleie. Kjøkkenet vårt er utstyrt med det meste som skal til, for å kunne lage mat i alle varianter.

Vår tv stue med en nydelig utsikt utover havet, kan være et koselig samlingspunkt når været ikke viser seg ifra sin beste side. Som kjøkkenet kan selvfølgelig også stuen benyttes av alle på campingen.

Vårt sanitæranlegg inneholder 4 rom som hver har dusj,vask og toalett. Det har også vask/tørkerom, hvor du kan leie vaskemaskin og tørketrommel. Der er også tørkehylle for sko.

Utleie av bil

Det nye for 2017 er at vi har skaffet oss en bil, som boende på campingen får leie rimelig. Vi tenker at dette kan være et godt tilbud til de som kommer til fots, på sykkel eller med bobil. Man kan leie den om bare skal en tur å handle, eller en lengre dagstur.

Opplevelser

Her er muligheter for fiske i sjø og vann, og flotte turstier i en eventyrlig natur. Det er kort vei til Nyksund med bl.a. sine fantastiske omgivelser og beliggenhet, og Stø med bl.a. Hvalsafarien og Dronning-ruta som er viden kjent. Nyksund og Stø har også flere flotte restauranter med mat i ypperste klasse, med råvarer fra bl.a vårt eget "spisskammer", havet.
Om man bare ønsker å rusle en liten tur, så er Myre sentrum bare et par km unna.

Tanken for den fremtidige driften ved campingen, er at den alltid skal forbli en liten og intim campingplass, der alle kan kose seg, og nyte roen og freden tett ved havet. Vi håper mange vil finne veien til Oppmyre Camping, og vi skal gjøre vårt beste for at det skal bli så hjemmekoselig som mulig.

Velkommen til Oppmyre camping!