Opplevelser og nyttig informasjon

Oppmyre camping ligger godt til for mange flott turopplevelser. For å nevne noen så har vi Dronningruta, Skipet, Øksnesheia, Øvergårdsfjellet, Stavtind, Snøkolla, Nonskollen, Myrtinden osv.

I tillegg så har vi Hvalsafari fra Stø, og vi kan ordne med Ribsafari fra campingen som kan inneholde alt fra fisking til småhval, sel og fugle-titting.

Det fins også hurtigbåt som man kan reise med i fra Myre sentrum, ut til et fantastisk øyrike like i nærheten.
Der kan man gå i land enten for flotte turopplevelser til fots, eller for et herlig måltid med lokale ingredienser. Overnatting finnes også på flere av øyene.

Kart over flott turstier både i nærheten av campingen, og ellers i Vesterålen finner du på telltur.no.
Du kan lese mer om det som skjer i vårt område på: friluftsrad.vestreg.no

Båtutleie

Båtutleie

Vi har båter til leie. Ta kontakt for mer informasjon.
Bilutleie - Oppmyre Camping

Bilutleie

Til de som kommer uten bil, som ønsker å farte litt lengre ut i Vesterålen, så har vi også en bil til rimelig leie. Ta kontakt for mer informasjon.
Sykkelutleie - Oppmye Camping

Sykkelutleie

Det er mange fine plasser man kan sykle til, og sykler har vi til leie her på Oppmyre Camping. Ta kontakt for mer informasjon.
Flytebrygge - Oppmyre Camping

Flytebrygge

Vi har ett flytebryggeanlegg i tilknytning til campingen, og vil man ut å prøve å fiske sin egen fisk, så kan man leie båt hos oss. Her kan man også avtale tur med Rib ut til fiskeplasser, fuglefjell eller rett å slett bare en tur med fart og spenning innover i fjordene.
Sanitærbygg - Oppmyre Camping

Sanitærbygg og tømmerom

Sanitærbygget var nytt i 2012, og inneholder 4 adskilte bad, som hver inneholder dusj, toalett og vask. I bygget er det også vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Det inneholder også to frittstående toaletter, og tømmerom for toaletter fra bobil og campingvogner.
TV-stue og et innholdsrikt kjøkken - Oppmyre Camping

TV-stue og et innholdsrikt kjøkken

I tilknytning til rommene har vi en flott tv-stue og et innholdsrikt kjøkken til fri benyttelse for våre gjester.