Velkommen til Oppmyre Camping

Oppmyre Camping ligger ved rv 821 ca 3km fra Myre sentrum i Øksnes kommune i Vesterålen, idyllisk tett ved havet, med en fantastisk utsikt utover fjell og fjord.

Mange av våre gjester har kommet, egentlig bare for en overnatting, men har blitt så fasinert av naturen og utsikten, at de har blitt både en og to uker.

Her på Oppmyre Camping legger vi opp til en camping hvor du kan slappe av og nyte stillheten og naturen i eget tempo. Her hos oss, ønsker vi at du skal føle deg "litt" som hjemme, og styre dagen din selv, uten mas og stress.

Selve campingområdet ligger helt nede ved sjøen, med en nydelig utsikt til fjord og fjell. Her kan man stresse ned, og bare nyte stillheten og roen.

Flott turopplevelser
Oppmyre Camping ligger godt til for flott turopplevelser. For å nevne noen så har vi Dronningruta, Skipet, Øksnesheia, Øvergårdsfjellet, Stavtind, Snøkolla, Nonskollen og Myrtinden.

Vi har 24 oppstillingsplasser med strøm for bobil og campingvogner. Vi har også flere områder med gress for de som kommer med telt. Vi har også 2 rom og 2 hytter med kabel tv for utleie.

Åpningstider
Åpningstider i sesong (01.06-31.08): 10:00-21:00
Åpningstider utenom sesong: 10-13 og 17-21.

NB: Vi har vinterstengt i perioden 15.10-01.04, men er du interessert i langtidsleie av hytter/rom (minimum 3 dager) i denne perioden er det mulig. Kontakt oss på tlf. 97030494 eller 95704954.

Velkommen til Oppmyre Camping!

Opplevelser i nærheten